Friptura de vrabii

Vrabiile se curata, se spala, se sareaza, se pipereaza si apoi se pun intr-o tava cu unt sau untura. Se introduce tava in cuptor, la foc mediu si se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • vrabii
  • 2 linguri unt sau untura
  • 1 pahar vin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Vrabiile se curata, se spala, se sareaza, se pipereaza si apoi se pun intr-o tava cu unt sau untura. Se introduce tava in cuptor, la foc mediu si se stropesc din cand in cand cu sosul din tava. Dupa ce s-au rumenit, se adauga un pahar de vin si se lasa la fript.


Se servesc calde, cu sos si garnitura de cartofi.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Gratar de porc cu vinete coapte Rulada de porc

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta rustica cu prune si nuci

De sezon! Abia astept s-o prepar si in varianta sarata cu telemea de capra sau oi :) (veche ;) ) Reteta am preluat-o de la...

Tarta rustica cu prune si nuci
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide