Friptura de vitel la tava

Pentru friptura de vitel la tava carnea se spala si se sareaza. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie felii. Carnea se aseaza intr-o tava cu ulei si 100 ml apa.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de vitel fara os - 600 g
  • morcovi - 50 g
  • ceapa - 50 g
  • ulei - 100 ml
  • vin alb - 25 ml
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru friptura de vitel la tava carnea se spala si se sareaza. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie felii. Carnea se aseaza intr-o tava cu ulei si 100 ml apa, impreuna cu ceapa, morcovii si se frige la cuptor. Se stropeste din cand in cand cu jiul format. La final, se adauga vin. Dupa frigere, se taie in 10 felii.

Friptura de vitel la tava se serveste calda.


Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post