Friptura de vitel in lapte

Se incinge cuptorul la termostat 7 (210°). Se dispune bucata de carne intr-o cratita, se adauga cimbrul, usturoiul cu foaie, telina, whisky, sare, pi

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o bucata de muschi de vitel
  • legat in rulou
  • fara slanina
  • 1 litru de lapte
  • 1 fir de cimbru
  • 5 catei de usturoi
  • 1 lingura de whisky
  • 1 fir de telina verde
  • sare
  • piper boabe

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la termostat 7 (210°). Se dispune bucata de carne intr-o cratita, se adauga cimbrul, usturoiul cu foaie, telina, whisky, sare, piperul in boabe si se acopera cu lapte. Se pune capac si se lasa in cuptor timp de 1 h 30.
Se taie friptura in felii. Se filtreaza sosul (onctuos si parfumat). Ca garnitura: orez sau legume (cartofi sau fasole verde).

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post