Friptura de vitel

Carnea de la piept sau pulpe se taie felii groase. Se curata morcovul, patrunjelul si ceapa, se spala si se taie felii subtiri dupa care se aaaza int

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 250 ml supa de oase
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 crenguta de cimbru
  • 60 gr unt

Mod de preparare

Carnea de la piept sau pulpe se taie felii groase. Se curata morcovul, patrunjelul si ceapa, se spala si se taie felii subtiri dupa care se aaaza intr-un vas. Peste legume se pun bucatile de carne, unt, se sareaza si se pipereaza. Se baga vasul in cuptor, se acopera cu un capac si se lasa friptura sa fiarba inabusit, in supa de oase. Cand carnea este moale, se ridica capacul si se lasa sa se rumeneasca.


Se serveste calda cu garnitura de legume .

Alte retete culinare:

Pastrav la cuptor

Tocanita de pui

Cartofi la cuptor

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post