Friptura de vita marinata cu vin

Pentru friptura de vita marinata cu vin se taie carnea bucati mai groase si se lasa o zi intr-un bait facut din un pahar apa, un pahar vin, piper, usturoi tocat, foi de dafin, sare.

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne vita fara os
  • 1 pahar vin rosu
  • piper
  • sare
  • usturoi
  • foi de dafin
  • ulei de masline

Mod de preparare

Pentru friptura de vita marinata cu vin se taie carnea bucati mai groase si se lasa o zi intr-un bait facut din un pahar apa, un pahar vin, piper, usturoi tocat, foi de dafin, sare.

A doua zi se pune ulei de masline intr-o tava, se aseaza carnea si se da la cuptor pentru 2 ore la foc mic, adaugandu-se din cand in cand apa fierbinte. Inainte de a scoate friptura se pune usturoi pisat.


Friptura de vita marinata cu vin se serveste fierbinte, alaturi de piure de cartofi sau orez sau ce garnitura vrea fiecare.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Papricas de pui, reteta gustoasa si usor de preparat

Papricas de pui, reteta gustoasa si usor de preparat Papricașul este o mâncare tradițională ungurească, asta...

Papricas de pui, reteta gustoasa si usor de preparat
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala