Friptura de vita la cuptor

Se unge un vas cu ulei, se pune carnea, se sareaza si se pipereaza, se pune un strat de ardei, apoi unul de rosii si iar se sareaza deasupra, se pune

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne de vita taiata bucati
  • ardei taiati fasii
  • rosii taiate cuburi
  • usturoi taiat cubulete
  • sare
  • piper
  • unt bucatele

Mod de preparare

Se unge un vas cu ulei, se pune carnea, se sareaza si se pipereaza, se pune un strat de ardei, apoi unul de rosii si iar se sareaza deasupra, se pune untul si usturoiul.

Se pune la cuptor 40-45 minute la 180 de grade.

Se serveste cu un fel de paste cous-cous. Reteta Friptura de vita la cuptor a fost propusa de Alis

Alte retete: Friptura cu sos alb si sfecla rosie caramelizata; Friptura de miel coroana

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Sufleu cu ficatei

Am facut dupa Simona si a iesit foarte bun. Nu mi-a iesit la fel de galben si trebuia sa folosesc o forma mai mica sa iasa...

Sufleu cu ficatei
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide