Friptura de vita cu masline

Carnea se condimenteaza cu piper si se prajeste in ulei (de masline). Ceapa se taie joulien; se scoate carnea din tigaie si se caleste ceapa cu maslin

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati pulpa de vita
  • piper
  • o ceapa
  • ulei
  • masline umplute
  • sare

Mod de preparare

Carnea se condimenteaza cu piper si se prajeste in ulei (de masline). Ceapa se taie joulien; se scoate carnea din tigaie si se caleste ceapa cu maslinele umplute, timp de citeva minute. Se sareaza si se serveste cu carnea.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala