Friptura de vita cu legume aburite

Bucatile de cotlet se cresteaza usor pe langa oase. Se curata usturoiul, se presara cu sare si se zdrobeste. Se pune ulei la incins, cotletul se da pr

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 cotlete de vita a cate 200 g
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingurita sare
  • putina faina
  • 2 linguri ulei
  • 100 g unt
  • 1/8 l supa de pui
  • piper
  • 1 conopida
  • 250 g fasole verde
  • 250 g morcovi
  • 300 g mazare congelata
  • 4 linguri smantana
  • 4 linguri patrunjel maruntit

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se cresteaza usor pe langa oase. Se curata usturoiul, se presara cu sare si se zdrobeste. Se pune ulei la incins, cotletul se da prin faina, si se prajeste bine pe ambele parti. Se presara cu usturoi si se adauga 50 g unt. Carnea se pune in supa fierbinte, si se fierbe inabusit, la foc mic, iar la final se condimenteaza cu piper. Se curata legumele, se taie si se calesc. Inainte de servire se incalzesc putin in untul amestecat cu patrunjel si smantana.
Se serveste cu garnitura de cartofi si un pahar de vin alb.

Alte retete carne recomandate

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Piept pui cu ciuperci

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu mascarpone, piersici si migdale

Prajitura aceasta pe cat de simpla este, pe atat de buna! Pufoasa, o crema aromata de mascarpone cu vanilie, piersici...

Desert prajitura cu mascarpone, piersici si migdale
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide