Friptura de vita

Se fierbe carnea inabusit in putina apa si ulei. Intre timp se pun la fiert vinul, ceapa, rosiile curatate de coaja si tocate marunt, usturoiul si cim

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr de carne alba de vita
  • 1-2 cepe
  • 2 linguri de ulei
  • 1 pahar de vin sec
  • 2-3 rosii
  • usturoi
  • cimbru

Mod de preparare

Se fierbe carnea inabusit in putina apa si ulei.

Intre timp se pun la fiert vinul, ceapa, rosiile curatate de coaja si tocate marunt, usturoiul si cimbrul.

Cand este aproape gata se adauga vinul si se mai lasa sa dea un clocot.
Pofta buna!

Alte retete culinare delicioase:

Friptura de miel la tava,

Cotlete de miel cu mere,

Pulpa de porc la tava,

Friptura impletita,

Friptura in ulei

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala