Friptura de vita

Feliile sareaza si se pipereaza. Se frig in ulei incins pe amandoua partile , numai chiar sa-si schimbe culoarea, se presara cu maghiran si se stinge

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 – 7 felii de grosimea unui deget pulpa de vita
  • O ceapa mare
  • Sare
  • piper
  • maghiran
  • Ulei pentru prajit

Mod de preparare

Feliile sareaza si se pipereaza. Se frig in ulei incins pe amandoua partile , numai chiar sa-si schimbe culoarea, se presara cu maghiran si se stinge cu putina apa.

Usturoiul se taie in rondele, se presara pe carne, se pune capacul si se caleste la foc mijlociu pana se inmoaie carnea. (Din cand in cand, se adauga apa ca sa nu se arda, cate putin !) Are nevoie de timp mai mult dar va fi o friptura usoara cu sos gustos.

Ca garnitura se potriveste pireul de cartofi sau cartofii natur cu patrunjel verde.
Alte retete culinare recomandate

Rulada de pui

Salata piept pui

Aripioare de pui

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors