Se curata carnea de pielite si se taie felii groase. Se pune intr-o tava cu o ceasca de ulei si o cana de supa de zarzavat. Se sareaza, se adauga cate
Se curata carnea de pielite si se taie felii groase. Se pune intr-o tava cu o ceasca de ulei si o cana de supa de zarzavat. Se sareaza, se adauga cateva boabe de piper, putin cimbru si o ceapa taiata in patru. Slanina se taie felii subtiri si se pune printre feliile de carne. Se introduce tava in cuptorul incins si se lasa o ora la foc potrivit. Se intorc feliile de friptura, se adauga un pahar de vin alb si se continua frigerea inca o ora, dupa care se adauga usturoiul si se scoate friptura din cuptor.
Se serveste calda, cu legume sote.
Alte retete care contin carne:
Pui la cuptor
Pui cu cartofi la cuptor
Drob de pui
Ciocolata asta este dedicatie pentru sotul meu, ii place asa de mult...Mai ales ca e facuta de mine. ;;)
Ciocolata de casa