Friptura de sitari

Sitarii se curata, se impaneaza la piept cu slanina afumata, se sareaza si se pipereaza, apoi se invelesc cu o foaie de slanina si se pun intr-o tiga

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 sitari
  • 100 gr slanina
  • 1 lingura unt

Mod de preparare

Sitarii se curata, se impaneaza la piept cu slanina afumata, se sareaza si se pipereaza, apoi se invelesc cu o foaie de slanina si se pun intr-o tigaie cu unt. Se adauga apoi in cuptor sitarii si se stropesc din cand in cand cu zeama pe care o lasa.


Friptura se serveste cu legume si salata de sezon.

Alte retete:

Piftie de curcan Friptura de vita la cuptor Curcan umplut

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors