Friptura de rata cu mere si varza

Prajim feliile de carne intr-o tigaie unsa cu ulei, pe partea cu vin 10 minute, apoi le intoarcem si le prajim 20 de minute sub capac. Calim ceapa tai

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 4 buc piept de rata de 20 dkg
  • 3 dkg unt topit
  • 1 lingurita maghiran uscat
  • 3 foi de dafin
  • 5 cuisoare
  • 720 ml varza rosie
  • 2 dl suc de mere
  • 3 mere
  • 3 dl supa de carne
  • Sare
  • Zahar
  • 1
  • 5 dl suc de portocale
  • ½ dl frisca
  • Piper
  • 2 linguri faina
  • Ulei
  • Rondele de portocale pentru decor

Mod de preparare

Prajim feliile de carne intr-o tigaie unsa cu ulei, pe partea cu vin 10 minute, apoi le intoarcem si le prajim 20 de minute sub capac. Calim ceapa taiata marunt in unt, presaram cu maghiran, foi de dafin si cuisoare, apoi adaugam varza, zeama de mere, merele taiate fasii si fierbem in continuare. Presaram pieptul de rata cu sare si piper si il tinem la cald. In grasimea ramasa de la carne turnam supa de carne, sucul de portocale, frisca, faina si lasam sa dea in clocot, condimentam amestecul cu sare, piper si zahar.
Alte retete culinare recomandate

Ghiveci de legume

Ciuperci umplute

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors