Friptura de porumbei

Porumbeii curatati si spalati se tin in baitul preparat din ingredientele de mai sus, doua zile. Se taie apoi in patru bucati si se pun intr-un vas c

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 porumbei
  • 2 linguri unt
  • sare
  • 4-6 boabe de piper
  • 1 foaie de dafin
  • 2 cuisoare
  • 2-3 linguri zeama de carne
  • Pentru bait:
  • 2 pahare vin
  • 1 pahar apa
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 5-6 boabe
  • piper
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 foaie dafin

Mod de preparare

Porumbeii curatati si spalati se tin in baitul preparat din ingredientele de mai sus, doua zile. Se taie apoi in patru bucati si se pun intr-un vas cu unt incins. Se sareaza si se adauga boabele de piper, foaia de dafin, cuisoarele, cateva linguri din baitul in care au stat si zeama de carne. Se dau la cuptor si se intorc din cand in cand bucatile ca sa se prajeasca pe ambele parti.


Friptura se serveste cu garnitura de mazare sau cartofi.

Alte retete culinare:

Piftie de curcan Friptura de vita la cuptor Rulada de porc

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors