Friptura de porc cu sos de castraveti

Se taie carenea in felii groase si se rumeneste in unt. Se caleste ceapa, se pune peste carne, se adauga castravetii taiati fideluta, mustarul, sucul

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne
  • 2 cepe
  • 3 castraveciori murati
  • 250 ml. vin
  • 150 ml. suc de rosii
  • 100 gr. smantana
  • 150 gr. unt
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie carenea in felii groase si se rumeneste in unt. Se caleste ceapa, se pune peste carne, se adauga castravetii taiati fideluta, mustarul, sucul de rosii si vinul. Cand a fiert carnea, se adauga sare, piper si smantana. Se mai da odata totul in cateva clocote si se serveste!


Se serveste calda.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala