Friptura de porc cu rosii

Se feliaza carnea. Feliile se fragezesc si se condimenteaza. Se dau prin faina si se prajesc in putin ulei pe ambele parti. Se spala rosiile si se tai

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 650 g carne de porc
  • 30 g sare
  • 20 g faina
  • 50 ml ulei
  • 200 g rosii
  • 200 g cascaval
  • 50 g unt

Mod de preparare

Se feliaza carnea. Feliile se fragezesc si se condimenteaza. Se dau prin faina si se prajesc in putin ulei pe ambele parti. Se spala rosiile si se tai rondele. Carnea se asaza intr-un vas yena, uns cu unt, peste ea se asaza rondelele de rosii si se presara cu cascaval razuit. Se baga la cuptor pentru aprox. 20 de minute, pana cand se rumeneste cascavalul.
Alte retete mancare recomandate

Ciulama de ciuperci

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide