Cu aceasta reteta imi doresc sa sfarm doua mituri: 1. Ca alaturi de friptura de porc trebuie sa stea neaparat o garnitura de cartofi sau alte soiuri d
Cu aceasta reteta imi doresc sa sfarm doua mituri:
1. Ca alaturi de friptura de porc trebuie sa stea neaparat o garnitura de cartofi sau alte soiuri de garnituri pline de carbohidrati.
2. Ca langa friptura de porc nu au ce cauta fructele. Pentru ca daca ati mai auzit de un mar sau un compot de visine langa friptura de porc, sunt aproape sigura ca de nectarine inca nu ati pomenit.
Reteta a pornit dintr-o nevoie simpla de a scurta cu mult procesul de a pregati pranzul, avand insa nevoie sa improvizez ceva care sa uimeasca, sa bucure privirea si simturile. Condimentati carnea de porc si puneti-o la prajit. Intre timp taiati castravetele felii, ardeiul gras cubulete si ardeiul iute feliute.
Aveti grija cu ardeiul iute si atentionati lumea in legatura cu prezenta lui in farfurie!
Recomand sa il puneti la suprafata, astfel incat sa fie identificat si indepartat cu usurinta de cei care nu il apreciaza. Nectarina taiati-o roata si rasucind desfaceti pulpa de pe sambure dintr-o singura miscare. Dupa ce ati scos sambutele taiati feliute.
In farfurie asezati feliutele de castravete intercalate cu feliutele de nectarina si presarati cu cubuletele de ardei, patrunjelul verde si feliutele de ardei puse deasupra. Restul de ardei ramas l-am pus intr-o sticluta de ulei pentru a avea mereu la indemana ulei iute.
Adaugati in farfurii carnea proaspat prajita si serviti. Daca considerati ca salata din farfurie nu este suficienta, puteti prepara separat si un bol de salata pastrand aceleasi ingrediente.
Sursa aceste retetete este blogul culinar: amainbucatarie.blogspot.com
Alte retete recomandate:
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios