Se curata cartofii, se spala, se taie in cuburi, se pun intr-un vas cu apa, cu ulei si cu sare, si se aseaza pe foc. Se acopera vasul cu un capac si
Se curata cartofii, se spala, se taie in cuburi, se pun intr-un vas cu apa, cu ulei si cu sare, si se aseaza pe foc. Se acopera vasul cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit, pana se patrund cu furculita. Se scot pe un platou si se presara cu patrunjel verde tocat.
Se spala carnea de porc, se taie bucati groase de 2 cm, se bat usor, se condimenteaza dupa gust. Se incinge uleiul intr-o tigaie, se adauga carnea si se lasa sa se rumeneasca, mai intai pe o parte, apoi se intorc, fara sa intepam carnea, pe partea cealalta. Se prajeste aproximativ 15 minute.
Se serveste calda cu salata de muraturi.
Alte retete recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post