Friptura de porc cu cartofi inabusiti

Se curata cartofii, se spala, se taie in cuburi, se pun intr-un vas cu apa, cu ulei si cu sare, si se aseaza pe foc. Se acopera vasul cu un capac si

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g carne de porc
  • 500g cartofi
  • 1 legatura mica patrunjel verde tocat
  • sare
  • 1 l apa

Mod de preparare

Se curata cartofii, se spala, se taie in cuburi, se pun intr-un vas cu apa, cu ulei si cu sare, si se aseaza pe foc. Se acopera vasul cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit, pana se patrund cu furculita. Se scot pe un platou si se presara cu patrunjel verde tocat.

Se spala carnea de porc, se taie bucati groase de 2 cm, se bat usor, se condimenteaza dupa gust. Se incinge uleiul intr-o tigaie, se adauga carnea si se lasa sa se rumeneasca, mai intai pe o parte, apoi se intorc, fara sa intepam carnea, pe partea cealalta. Se prajeste aproximativ 15 minute.


Se serveste calda cu salata de muraturi.

Alte retete recomandate:

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors