Friptura de porc combinata

Carnea tocata preparata ca pentru carnati, se sareaza si se pipereaza. Carnea intreaga impreuna cu jambonul se taie felii. Se asaza intr-un vas, un s

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 gr carne preparata ca pentru carnati
  • 4 felii de jambon fiert
  • 300 gr carne proaspat de porc
  • sare
  • piper
  • faina

Mod de preparare

Carnea tocata preparata ca pentru carnati, se sareaza si se pipereaza. Carnea intreaga impreuna cu jambonul se taie felii. Se asaza intr-un vas, un strat de carne tocata apoi un rand de felii de jambon si un rand de felii de carne, dupa care se presara cu sare si piper. Se face o coca din faina si apa, se intinde o foaie de marimea vasului si se asaza deasupra, apoi se pune capacul peste foaie. Se pune vasul in alt vas mai mare cu apa, se pune pe foc pana incepe sa fiarba, apoi se baga in cuptorul fierbinte, cu tot cu vasul cu apa. Se lasa sa se coaca bine dupa care se conserva 7-8 zile Ia rece.


Se serveste taiat felii.

Alte retete:

Placinta de dovleac

Ciorba radauteana

Chiftele

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post