Friptura de porc cehoslovaca

Pentru friptura de porc cehoslovaca morcovii si ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pulpa de porc se spala si se sareaza. Cartofii se curata, se spala.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de porc - 600 g
  • morcovi - 50 g
  • ceapa - 50 g
  • cartofi - 1
  • 5 kg
  • ulei - 50 ml
  • foi de dafin - 23 frunze
  • otet - 15 ml
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • chimen - 1 g
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru friptura de porc cehoslovaca morcovii si ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pulpa de porc se spala si se sareaza. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi, apoi se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se spala, se curata si se taie marunt. Pulpa de porc se aseaza intr-o tava cu untura sau ulei si 50 ml apa, felii de morcovi si ceapa, chimen, piper; se frige la cuptor 15 minute, la temperatura moderata. in timpul frigerii, carnea se stropeste cu jiul format. Se raceste, se taie felii. Restul de jiu se toarna peste friptura.

Friptura de porc cehoslovaca se serveste calda, cu patrunjel verde deasupra si garnitura de cartofi natur.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors