Se fierb macaroanele si se adauga untul frecat cu galbenusul de ou, sunca taiata marunt, 3 linguri de smantana, albusul batut spuma, 1 lingura ceapa
Se fierb macaroanele si se adauga untul frecat cu galbenusul de ou, sunca taiata marunt, 3 linguri de smantana, albusul batut spuma, 1 lingura ceapa rasa, pasta de rosii, sare, piper si maghiran. Amestecul se aseaza pe feliile de carne batute si sarate, apoi se ruleaza fiecare felie in parte, se prind cu scobitori. Se dau prin faina si se prajesc in putin ulei incins. in uleiul ramas se caleste ceapa rosie, taiata marunt, ardeiul maruntit, rosiile, apoi se pun si rulourile de carne. Se condimenteaza cu piper, cimbrisor, maghiran si se fierbe acoperit cu un capac pana se inmoaie. Zeama ramasa se ingroasa cu smantana.
Alte retete recomandate
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post