Friptura de oaie cu coniac

Se taie carnea si se intinde. Se amesteca cascavalul cu usturoiul pisat si patrunjelul taiat marunt, apoi se intinde pe carne. Carnea se ruleaza si se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg omoplati de oaie
  • 100 g cascaval Rokfort
  • 1 buchetel de patrunjel
  • 1 catel de usturoi
  • 2 cl coniac
  • 1 l supa de carne (si din cubulet de concentrat)
  • 1 dl frisca
  • 1 lingurita de faina
  • sare
  • piper
  • margarina

Mod de preparare

Se taie carnea si se intinde. Se amesteca cascavalul cu usturoiul pisat si patrunjelul taiat marunt, apoi se intinde pe carne. Carnea se ruleaza si se leaga cu ata, apoi se condimenteaza pe toate partile cu sare si piper. Se prajeste in unt, intr-o tigaie, pe toate partile. Apoi se toarna apa si se prajeste in cuptor preincalzit aprox. 90 de minute. Scoatem carnea din tigaie si o tinem calda. Adaugam cognacul, supa de carne si frisca si mai fierbem. Ingrosam cu faina.
Alte retete culinare recomandate

Friptura de vita la cuptor

Pui cu sos

Ciulama de pui

Ostropel pui

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors