Friptura de miel la tava

Se spala pulpa de miel bine, dupa care se impaneaza cu usturoi. Se ia o tava, unsa in prealabil cu unt pe care se va aseza carnea. Inainte de a baga

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pulpa de miel
  • usturoi
  • unt
  • sare
  • piper
  • vin

Mod de preparare

Se spala pulpa de miel bine, dupa care se impaneaza cu usturoi.

Se ia o tava, unsa in prealabil cu unt pe care se va aseza carnea.

Inainte de a baga tava la cuptor, carnea se va presara cu piper, sare si se va uda cu vin.

Se lasa la foc domol, iar din cand in cand se mai adauga vin (daca consideri ca este nevoie), care se ia cu o lingura din tava si se imprastie pe friptura.
se consuma cu salata verde si se poate gusta si un vin rosu.

Pofta buna!

Reteta Friptura de miel la tava a fost propusa de Ana-Maria pe forum culinar.ro

Alte retete cu miel gasiti aici:

Rulada de miel cu spanac,

Friptura de miel coroana,

Miel in crusta de mustar

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post