Se spala pulpa de miel bine, dupa care se impaneaza cu usturoi. Se ia o tava, unsa in prealabil cu unt pe care se va aseza carnea. Inainte de a baga
Se spala pulpa de miel bine, dupa care se impaneaza cu usturoi.
Se ia o tava, unsa in prealabil cu unt pe care se va aseza carnea.
Inainte de a baga tava la cuptor, carnea se va presara cu piper, sare si se va uda cu vin.
Se lasa la foc domol, iar din cand in cand se mai adauga vin (daca consideri ca este nevoie), care se ia cu o lingura din tava si se imprastie pe friptura.
se consuma cu salata verde si se poate gusta si un vin rosu.
Pofta buna!
Reteta Friptura de miel la tava a fost propusa de Ana-Maria pe forum culinar.ro
Alte retete cu miel gasiti aici:
Rulada de miel cu spanac,
Friptura de miel coroana,
Miel in crusta de mustar
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios