Friptura de miel cu rosii

Taiati carnea in bucati potrivite,apoi spalati-o bine in multa apa rece. Puneti bucatile de carne de intr-o tig

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg carne de miel cu
  • os
  • 15 leg. ceapa verde
  • 15 leg. usturoi verde
  • 300ml suc de rosii
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 leg. patrunjel
  • 100ml ulei
  • 1 leg. marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taiati carnea in bucati potrivite,apoi spalati-o bine in multa apa rece. Puneti bucatile de carne de intr-o tigaie cu ulei incins.

Adaugati o cescuta de apa si lasati carnea sa se inabuse

la foc potrivit. Luati-o de cate ori este cazul. Curatati

si spalati ceapa si usturoiul, scurgeti-le de apa si tocati-le

in segmente de circa 3-4 cm.

Cand carnea este bine facuta si incepe sa se rumeneasca puneti in cratita, peste ea, ceapa si usturoiul tocate.

Lasati sa se inabuse 5 minute, amestecand bine. Adaugati sucul de rosii si o cescuta apa fierbinte. Potriviti de sare si piper, acoperiti cratita cu capac

si lasati sa fiarba la foc mic 15 minute.

La final, puneti mararul si patrunjelul, tocate marunt, mai lasati sa dea in 2-3 clocote si opriti focul.
Alte retete de Pasti :

Friptura de miel coroana

Drob de miel

Pulpa de miel la cuptor

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala