Friptura de miel

Se spala pulpa de miel, o freci cu lamaie pe ambele parti, apoi o ungi cu unt topit si pe urma cu boia de ardei. Se sareaza Å

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel
  • 1/2 lamaie
  • 1 ceasca unt
  • sare
  • piper boabe
  • boia
  • usturoi
  • smantana

Mod de preparare

Se spala pulpa de miel, o freci cu lamaie pe ambele parti, apoi o ungi cu unt topit si pe urma cu boia

de ardei.

Se sareaza si se pipereaza dupa gust. lei o tava sau

un vas pentru cuptor si pui pulpa de miel in forma cu o

ceasca de apa si cateva boabe de piper.

Å¢ii forma in cuptorul fierbinte o ora.

Apoi intorci friptura si o stropesti cu sosul in care s-a facut.

Lasi sa se rumeneasca.
Servesti friptura cu mujdei si smantana.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors