Friptura de miel

Se spala pulpa de miel, o freci cu lamaie pe ambele parti, apoi o ungi cu unt topit si pe urma cu boia de ardei. Se sareaza Å

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel
  • 1/2 lamaie
  • 1 ceasca unt
  • sare
  • piper boabe
  • boia
  • usturoi
  • smantana

Mod de preparare

Se spala pulpa de miel, o freci cu lamaie pe ambele parti, apoi o ungi cu unt topit si pe urma cu boia

de ardei.

Se sareaza si se pipereaza dupa gust. lei o tava sau

un vas pentru cuptor si pui pulpa de miel in forma cu o

ceasca de apa si cateva boabe de piper.

Å¢ii forma in cuptorul fierbinte o ora.

Apoi intorci friptura si o stropesti cu sosul in care s-a facut.

Lasi sa se rumeneasca.
Servesti friptura cu mujdei si smantana.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Salata cu ghebe

Cu ani in urma, aceasta salata nu lipsea din camara noastra. In ultima perioada nu a mai fost pregatita deoarece fiind doar...

Salata cu ghebe
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide