Se curata iepurele, apoi se spala si se pune la rumenit intr-un vas cu unt. Se adauga ceapa tocata marunt, impreuna cu slanina, dupa care se sareaza,
Se curata iepurele, apoi se spala si se pune la rumenit intr-un vas cu unt. Se adauga ceapa tocata marunt, impreuna cu slanina, dupa care se sareaza, pipereaza si se adauga faina, usturoiul taiat feliute si vinul. Se pune pe foc mic, acoperit si se lasa la inabusit aproximativ 50 de minute. Se adaug apoi 3 cartofi taiati bucatele si se baga la cuptorul incins, sa se rumeneasca si se adauga vin rosu.
Se serveste calda.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Sarmale de post
Mancare de mazare
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata