Friptura de fazan

Fazanul se curata, se spala si apoi se pune intr-un vas cu unt incins. Se lasa la rumenit pe toate partile, se sareaza, pipereaza si se lasa la fiert

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un fazan
  • 70 gr unt
  • 10-12 cepe
  • 5 ciuperci
  • 1 jumatate pahar vin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Fazanul se curata, se spala si apoi se pune intr-un vas cu unt incins. Se lasa la rumenit pe toate partile, se sareaza, pipereaza si se lasa la fiert inabusit o jumatate de ora. Separat, se rumenesc cepele maruntite, apoi se adauga langa fazan, impreuna cu ciupercile tocate, vinul si se lasa totul la fiert.


Friptura se serevste calda.

Alte retete culinare:

Rulada de porc Curcan umplut Friptura de vita la cuptor

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors