Friptura de fazan

Fazanul se curata, se spala si apoi se pune intr-un vas cu unt incins. Se lasa la rumenit pe toate partile, se sareaza, pipereaza si se lasa la fiert

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un fazan
  • 70 gr unt
  • 10-12 cepe
  • 5 ciuperci
  • 1 jumatate pahar vin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Fazanul se curata, se spala si apoi se pune intr-un vas cu unt incins. Se lasa la rumenit pe toate partile, se sareaza, pipereaza si se lasa la fiert inabusit o jumatate de ora. Separat, se rumenesc cepele maruntite, apoi se adauga langa fazan, impreuna cu ciupercile tocate, vinul si se lasa totul la fiert.


Friptura se serevste calda.

Alte retete culinare:

Rulada de porc Curcan umplut Friptura de vita la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta rustica cu prune si nuci

De sezon! Abia astept s-o prepar si in varianta sarata cu telemea de capra sau oi :) (veche ;) ) Reteta am preluat-o de la...

Tarta rustica cu prune si nuci
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide