Fazanul se pregateste ca in reteta anterioara, apoi se stropeste cu .uit, se sareaza pe dinauntru si pe dinafara, se acopera cu fisii subtiri de slan
Fazanul se pregateste ca in reteta anterioara, apoi se stropeste cu .uit, se sareaza pe dinauntru si pe dinafara, se acopera cu fisii subtiri de slanina afumata si se pune in tava de friptura cu o cana de apa calda, restul de unt, piper si putin cimbru. Se frige la foc potrivit o ora, apoi se intoarce pasarea si se adauga vinul. Se continua operatia inca o jumatate de ora, dupa care se scoate friptura si se taie bucati. Se serveste cu garnitura de legume si salata asortata de muraturi.
Alte retete recomandate
Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala