Friptura de curcan cu sos de soia si miere este delicioasa, dar deloc greu de pregatit. Fie ca va doriti o cina delicioasa sau o friptura pentru masa festiva, aceasta reteta este potrivita.
Am ales o reteta de pulpe de curcan pentru ca mama tocmai mi-a taiat un curcan de peste 20 de kg si trebuia sa incep sa il gatesc cumva.
Iata reteta care a avut mare succes la noi!
Se condimenteaza carnea si se lasa macar o ora la rece.
Tava in care urmeaza sa faceti friptura se unge cu ulei si se aseaza un pat din legume.
Puneti peste pulpa de curcan, ungeti-o cu soia si miere.
Turnati in tava supa si vinul si lasati la cuptor pana se rumenesc si se patrunde carnea.
Reteta de friptura de curcan a fost propusa de: http://amainbucatarie.blogspot.com/
Eu am urmat sfatul lui Pansy si am facut alaturi un pireu pufos si a fost garnitura perfecta pentru legumele si sosul de langa carne.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post