Friptura de curcan cu sos de soia si miere este delicioasa, dar deloc greu de pregatit. Fie ca va doriti o cina delicioasa sau o friptura pentru masa festiva, aceasta reteta este potrivita.
Am ales o reteta de pulpe de curcan pentru ca mama tocmai mi-a taiat un curcan de peste 20 de kg si trebuia sa incep sa il gatesc cumva.
Iata reteta care a avut mare succes la noi!
Se condimenteaza carnea si se lasa macar o ora la rece.
Tava in care urmeaza sa faceti friptura se unge cu ulei si se aseaza un pat din legume.
Puneti peste pulpa de curcan, ungeti-o cu soia si miere.
Turnati in tava supa si vinul si lasati la cuptor pana se rumenesc si se patrunde carnea.
Reteta de friptura de curcan a fost propusa de: http://amainbucatarie.blogspot.com/
Eu am urmat sfatul lui Pansy si am facut alaturi un pireu pufos si a fost garnitura perfecta pentru legumele si sosul de langa carne.
Reteta delicioasa de Orez cu spanac, o garnitura colorata perfecta la gratar O garnitura colorata, numai buna de savurat...
Reteta delicioasa de Orez cu spanac, o garnitura colorata perfecta la gratar