Se farima 2 felii de piine prajita. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza, apoi se prajeste in ulei incins. Se curata morcovii, doi se taie f
Se farima 2 felii de piine prajita. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza, apoi se prajeste in ulei incins. Se curata morcovii, doi se taie felii si restul se rad. Se spala verdeata si se toaca. Ceapa se toaca fin. Ceapa si morcovii se pun la calit in putin ulei incins. Dupa ce s-au inmuiat, se amesteca cu verdeata, cascavalul, ouale, 4 linguri susan si piinea faramitata. Se unge o forma de sufleu. Pe fund se asaza felii de piine, se ung cu smintina, se garnisesc cu legume si se pune carnea. Se introduce 15 minute la cuptor.
"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala