Ceafa se dezoseaza si se taie in 4 felii mari. Feliile de carne se bat cu batatorul si se sareaza. Dupa asta se ung cu mustar si se pipereaza. Din sun
Ceafa se dezoseaza si se taie in 4 felii mari. Feliile de carne se bat cu batatorul si se sareaza. Dupa asta se ung cu mustar si se pipereaza. Din sunca se taie 4 felii egale, cat jumatate din feliile de ceafa. Se aseaza pe jumatea feliilor de ceafa si se acopera cu cealalta jumatate; se inchid cu ac de carne sau cu scobitoare. Carnea inchisa astfel se da prin faina cu boia, se aseaza in tava unsa cu ulei si se frige pana devine rumena in cuptorul fierbinte.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Dovlecei umpluti
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post