Friptura de carne

Se pune carnea de capra la oparit si se sareaza si se pipereaza. Se adauga apoi usturoiul tocat marunt, zeama de lamaie, foaia de dafin si se lasa la

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de capra
  • sare
  • piper
  • 3-4 catei usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lamaie
  • ulei

Mod de preparare

Se pune carnea de capra la oparit si se sareaza si se pipereaza. Se adauga apoi usturoiul tocat marunt, zeama de lamaie, foaia de dafin si se lasa la marinat aproximativ 12 ore. Se scoate apoi din marinata si se pune intr-un vas cu putin ulei. Se introduce vasul in cuptor si se lasa la prajit.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Chiftele

Tocanita de pui

Friptura de vita la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos

Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide