Friptura cu varza

Carnea se feliaza, se impaneaza cu slanina si se pune la fiert, pe foc foarte mic, in sucul ei. Varza se taie fidelute si se pune la inabusit impreuna

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr carne de la pulpa
  • 250 gr slanina
  • 250 gr carnaciori
  • 500 gr varza
  • 3 cartofi
  • 50 gr unt
  • 2 morcovi
  • sare
  • slanina de la piept

Mod de preparare

Carnea se feliaza, se impaneaza cu slanina si se pune la fiert, pe foc foarte mic, in sucul ei. Varza se taie fidelute si se pune la inabusit impreuna cu o bucata de slanina taiata si carnaciorul taiat bucati. Se curata, se spala si se taie marunt morcovul, dupa care se pune la fiert. Separat se pun si cartofii la rumenit in putin unt.Se aranjeaza apoi carnea in mijlocul platoului si se orneaza de jur imprejur cu varza, peste care se asaza carnaciorii, langa morcovii si spre capat cartofii.
Mancarea se serveste calda.

Alte retete culinare:

Chiftele Cartofi la cuptor Friptura de vita la cuptor

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post