Cartoful se taie in rondele groase, apoi rondelele se injumatatesc. Ceapa se taie de asemenea rondele groase ( nu se injumatateste ). Morcovul se taie
Cartoful se taie in rondele groase, apoi rondelele se injumatatesc. Ceapa se taie de asemenea rondele groase ( nu se injumatateste ). Morcovul se taie pe lungime dupa se injumatateste.
Ardeiul se taie fasii groase.
Cartoful, ceapa, morcovul se fierb in apa cu sare 5-7 minute, dupa care se strecoara.
Legumele fierte si ardeiul gras se calesc in 2 linguri margarina circa 5-7 minute amestecand cu grija.
Legumele se pun de jur imprejurul farfuriei.
In acceasi tigaie se mai adauga 2 linguri margarina si usturoiul taiat rondele. Se adauga muschiul de vita sau porc ( sarat si piperat ) si porumbul ( fara zeama din conseva ). Se prajeste circa 3 minute pe fiecare parte dupa care se agauga in mijlocul farfuriei.
Se poate servi cu orez fiert si cu castraveti murati.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post