Cartoful se taie in rondele groase, apoi rondelele se injumatatesc. Ceapa se taie de asemenea rondele groase ( nu se injumatateste ). Morcovul se taie
Cartoful se taie in rondele groase, apoi rondelele se injumatatesc. Ceapa se taie de asemenea rondele groase ( nu se injumatateste ). Morcovul se taie pe lungime dupa se injumatateste.
Ardeiul se taie fasii groase.
Cartoful, ceapa, morcovul se fierb in apa cu sare 5-7 minute, dupa care se strecoara.
Legumele fierte si ardeiul gras se calesc in 2 linguri margarina circa 5-7 minute amestecand cu grija.
Legumele se pun de jur imprejurul farfuriei.
In acceasi tigaie se mai adauga 2 linguri margarina si usturoiul taiat rondele. Se adauga muschiul de vita sau porc ( sarat si piperat ) si porumbul ( fara zeama din conseva ). Se prajeste circa 3 minute pe fiecare parte dupa care se agauga in mijlocul farfuriei.
Se poate servi cu orez fiert si cu castraveti murati.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala