Friptura "a la Taka"

Cartoful se taie in rondele groase, apoi rondelele se injumatatesc. Ceapa se taie de asemenea rondele groase ( nu se injumatateste ). Morcovul se taie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 muschi de vita sau de porc ( 200 grame fiecare )
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cartof
  • 1 ceapa medie
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 conserva mica porumb
  • margarina circa 100 grame
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartoful se taie in rondele groase, apoi rondelele se injumatatesc. Ceapa se taie de asemenea rondele groase ( nu se injumatateste ). Morcovul se taie pe lungime dupa se injumatateste.

Ardeiul se taie fasii groase.

Cartoful, ceapa, morcovul se fierb in apa cu sare 5-7 minute, dupa care se strecoara.

Legumele fierte si ardeiul gras se calesc in 2 linguri margarina circa 5-7 minute amestecand cu grija.

Legumele se pun de jur imprejurul farfuriei.

In acceasi tigaie se mai adauga 2 linguri margarina si usturoiul taiat rondele. Se adauga muschiul de vita sau porc ( sarat si piperat ) si porumbul ( fara zeama din conseva ). Se prajeste circa 3 minute pe fiecare parte dupa care se agauga in mijlocul farfuriei.


Se poate servi cu orez fiert si cu castraveti murati.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors