Frigarui picante cu piper cayenne, ulei de masline, usturoi si menta tocata

Portii
3
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui – 450 g
  • piper cayenne – ½ lingurita
  • boia afumata – ½ lingurita
  • ulei de masline – 50 ml
  • usturoi – 4 catei (zdrobiti)
  • menta proaspata, tocata – 89 frunze
  • fresh de lime – 100 ml
  • coriandru proaspat, tocat – cca 1 lingura
  • ghimbir proaspat, ras – ½ lingura
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• curata si taie pieptul de pui cuburi
• pune-l in caserola de marinare rapida FoodSaver
• adauga toate ingredientele inauntru si amesteca bine
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15-20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• inmoaie betele de frigarui in apa pentru 1 ora si pune bucatile de pui pe acestea
• incinge gratarul (sau o tigaie grill) si pregateste-le! Intoarce-le pe fiecare parte avand grija sa se gateasca uniform.

Pofta buna!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors