Frigarui indiene cu pui si legume cu sos iaurt si castraveti

Frigarui indiene cu pui si legume cu sos iaurt si castraveti este o reteta perfecta pentru gratar. Este foarte aromata si delicioasa.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 linguri de condiment de tandoori (contine::coriandru
  • sare
  • schinduf
  • chimion
  • scortisoara
  • boia iute
  • piper
  • negru
  • ghimbir pudra
  • ceapa pudra
  • usturoi pudra
  • seminte de mustar
  • dafin si nucsoara)
  • 200 ml iaurt
  • sare
  • piper
  • 4 rosii
  • 1 dovlecel

Mod de preparare

Iaurtul se amesteca impreuna cu condimentul tandoori. Pieptul de pui se taie in cubulete de 2 cm si se adauga iaurtului. Se lasa peste noapte la frigider.
A doua zi se iau cubuletele de pui si se pun pe frigarui. Dovleacul se feliaza, iar rosiile se taie in doua.
Se incinge gratarul (noi am folosit unul electric) si se gatesc frigaruile si legumele.
Preparam un sos din 100 ml de iaurt,2 castraveti rasi si scursi de zeama si putina menta.


Frigaruile indiene se servesc caldute cu sosul de iaurt rece.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post