Frigarui in folie, fripte pe tepuse

Din pulpa de porc taiem felii micute. Cartofii si ceapa, curatati, le taiem rondele. Din ardei si slanina taiem felii patrate mai mari. Saram ingredie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g pulpa de porc
  • 200 g slanina carnoasa
  • 4 cartofi mari
  • 4 cepe mari rosii
  • 2 ardei verzi
  • 1 lingurita de piper macinat
  • sare

Mod de preparare

Din pulpa de porc taiem felii micute. Cartofii si ceapa, curatati, le taiem rondele. Din ardei si slanina taiem felii patrate mai mari. Saram ingredientele si le punem pe tepusa alternative. Le presaram cu pieper si le invelim in folie, iar capetele foliei le presam bine. Le frigem pe jar, rotindu-le mereu. Cand s-au inmuiat si cartofii, dam jos folia si le mai prajim putin pana devin putin crocante.
Alte aperitive recomandate

Vinete maioneza

Vinete umplute

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors