Frigarui din maruntaie de oaie

Se scot maruntaiele, se spala si se taie bucati potrivit de mari, apoi se insiruie pe o frigare asortate intre ele cu felii de carne, de ceapa si arde

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 inima
  • 1 ficat
  • plamini
  • rinichi
  • 200 gr carne macra
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 ceapa
  • legume de sezon

Mod de preparare

Se scot maruntaiele, se spala si se taie bucati potrivit de mari, apoi se insiruie pe o frigare asortate intre ele cu felii de carne, de ceapa si ardei gras. Fiecare felie de carne se unge cu sare, piper macinat si ulei. Frigarea se pune direct pe jar sau pe gratar si se frige la foc iute fiecare bucata de carne si maruntaie. Cand friptura este gata, se stropeste cu usturoi pisat.
Se serveste cu garnitura de legume.

Alte retete culinare romanesti:

Mancare de mazare

Musaca de vinete

Chec pufos

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciocolata de casa

Ciocolata asta este dedicatie pentru sotul meu, ii place asa de mult...Mai ales ca e facuta de mine. ;;)

Ciocolata de casa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide