Frigarui din file de porc

Carnea de porc se taie in felii subtiri, se bate putin si se adauga sare. Slanina se taie felii subtiri, ceapa se curata, iar ardeiul se taie cubulete

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g file de porc
  • 160 g de slanina
  • 8 ceapa verde
  • 2 ardei verzi mari
  • 1 lingurita de cimbru
  • 1 lingurita cimbru
  • 2 linguri de ulei
  • sare

Mod de preparare

Carnea de porc se taie in felii subtiri, se bate putin si se adauga sare.

Slanina se taie felii subtiri, ceapa se curata, iar ardeiul se taie cubulete.

Peste carnea de porc se aseaza pe rand slanina si ardeiul.

In cele doua capete ale frigaruiului se aseaza ceapa. Se adauga sare si se presara cimbru. Se ung cu ulei si se prajesc pe gratar.
Alte retete recomandate:

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Salata cu fasole verde si sunca

M-am inspirat de aici de reteta,am modificat-o putin,a iesit bunicica

Salata cu fasole verde si sunca
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide