Frigarui delicioase cu ficat si carnaciori

Pentru frigarui delicioase cu ficat si carnaciori taiati cirnaciorii si ficatul in bucati de marimi egale. In frigari puneti, pe rind, intercalind afumaturile cu ficat.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cepe
  • 8 carnaciori afumati
  • 200 g de ficat
  • slanina afumata
  • cateva ciuperci proaspete (albe)

Mod de preparare

Pentru frigarui delicioase cu ficat si carnaciori taiati cirnaciorii si ficatul in bucati de marimi egale. In frigari puneti, pe rind, intercalind afumaturile cu ficat, ceapa si ciuperci. Tineti apoi frigaruile gata pregatite intr-un sos facut din: ulei, vin alb, piper, sare, cimbru. Intoarceti-le de cateva ori si frigeti-le la foc viu.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu pere, nuci si crema caramel

Zilele trecute am vazut un tort decorat in genul acesta si mi-a placut enorm. Asa ca, mi-am luat pere si am inceput sa...

Desert tort cu pere, nuci si crema caramel
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide