Frigarui de vitel cu condimente

Dezoseaza cotletul si taie-l felii lungi si subtiri. Bate si sareaza feliile de carne. Taie marunt ciupercile si slanina si prajeste-i impreuna. Cond

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g cotlet de vitel
  • 2 ciuperci
  • 60 g slanina grasa
  • 1 legatura patrunjel
  • putin piper macinat
  • 24 rondele groase de castravete
  • 2 linguri ulei
  • sare

Mod de preparare

Dezoseaza cotletul si taie-l felii lungi si subtiri. Bate si sareaza feliile de carne. Taie marunt ciupercile si slanina si prajeste-i impreuna. Condimenteaza cu sare, piper si patrunjel tocat marunt. Unge cu acest amestec o parte a feliilor de carne, ruleaza-le, dupa care infige-le alternativ cu rondele de castravete pe frigarui. Sareaza din nou, unge cu ulei si prajeste frigaruii peste jaratic, pana devin crocanti.
Alte retete recomandate

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala