Toaca carnea de vita si de porc, sau taie-le foarte marunt. Condimenteaza cu piper, sare cu usturoi si sare, amesteca bine, dupa care congeleaza la f
Toaca carnea de vita si de porc, sau taie-le foarte marunt. Condimenteaza cu piper, sare cu usturoi si sare, amesteca bine, dupa care congeleaza la frigider. Inainte de a le praji formeaza cilindrii de 4 cm grosime si infige-i pe frigarui. Pe capatul frigaruilor infige rosii. Unge-i cu ulei si prajeste-i peste jaratic in timp ce ii invarti frecvent.
Alte retete recomamdate
Aceasta prajitura am gasit-o sub numele de "Blanita mielului" in caietul vechi din care am luat-o, insa am vazut ca...
Prajitura cu aluat razuit, reteta usoara si delicioasaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala