Frigarui de pui cu salata verde

Se curata pieptul de pui de pielite, se spala in cateva ape si se taie cubulete. Se condimenteaza cu sare, piper, boia iute si dulce, se ung cu putin

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 gr piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 legatura de ridichi
  • sare
  • piper
  • boia dulce si iute
  • bete pentru frigarui
  • Pentru salata:
  • 1 salata mare
  • 1 legatura ridichi
  • 3 rosii
  • 2-3 fire ceapa
  • 2 fire usturoi
  • 2 castraveti
  • 1 lamaie
  • 2-3 lingurite ulei de masline
  • 1 lingurita zahar

Mod de preparare

Se curata pieptul de pui de pielite, se spala in cateva ape si se taie cubulete. Se condimenteaza cu sare, piper, boia iute si dulce, se ung cu putin ulei, se presara cimbru si se lasa la rece. Separat, se curata ceapa si ridichile si se taie felii potrivite. Se infing cubuletele de carne alternand cu ceapa si ridichile si se incinge gratarul. Frigaruile se pun pe gratar si se rasucesc pe toate partile ca sa se rumeneasca. In acest timp se spala salata si celelalte ingrediente. Se taie si se pun intr-un bol, se prepara sosul din ulei, zeama de lamaie, sare, piper si zahar si se adauga in salata. Se amesteca usor sa nu se lase si se servete impreuna cu frigaruile de pui crocante.
Alte retete:

Salata din piept de pui cu paste

Pui la gratar

Tocanita de pui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de galbiori cu sos de smantana si usturoi

Ador ciupercile de padure, imi plac si ori de cate ori am ocazia, le savurez cu mare pofta in preparate diverse.  

Tocanita de galbiori cu sos de smantana si usturoi
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide