Frigarui de porc

Pulpa de porc se spala, se curata, se taie in cubulete de doi-trei centimetri grosime si se sareaza. Dupa ce au fost spalate si curatate, rosiile si c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de pulpa de porc
  • 4 linguri de ulei (sau untura)
  • 2 ardei grasi rosii
  • 2 ardei penny
  • 4 rosii mijlocii
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Pulpa de porc se spala, se curata, se taie in cubulete de doi-trei centimetri grosime si se sareaza. Dupa ce au fost spalate si curatate, rosiile si ceapa se taie in rondele, iar ardeii grasi se taie in cubulete.

Pe fiecare frigaruie se infig, alternativ, bucatile de carne, ardeii verzi si cei rosii, ceapa si rosiile. Se asaza pe gratarul incins si uns cu ulei sau cu untura, ca sa nu se lipeasca legumele, intorcandu-se pe toate partile. Se pot pune, de asemenea, in frigarui, bucatele de costita afumata, sau carnaciori picanti.
Alte retete carne recomandate

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

Ardei umpluti

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala