Frigarui de obraz de porc

Portii
2
Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • cap de porc – 1 buc
  • telina – 1/2 buc
  • morcovi – 1/2 buc
  • batoane de scortisoara – 2 buc
  • anason stelat – 2 buc
  • fenicul – 1/2 buc
  • sangria – 50 ml
  • miere – 2 lingurite
  • fresh de lamaie – 2 lingurite
  • usturoi – 45 catei
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• dezoseaza bine capul de porc si taie felii de jumatate de palma lungime si un deget grosime bucatile de carne – poti pastra soriciul sau il poti inlatura, dupa preferinte
• asezoneaza bine bucatile cu sare si piper si pune-le in 2-3 pungi de vidare FoodSaver
• taie telina, morcovii si feniculul carpaccio (foarte, foarte subtire) si adauga-le deasupra, impreuna cu anasonul si batoanele de scortisoara
• pune Sangria peste si vacumeaza totul
• incinge aparatul de gatit in vid Sous Vide Supreme Inox la 69-70 ⁰C si lasa carnea acolo pentru cca 36 de ore
• scoate-o, las-o cateva ore la odihnit si tai-o cubulete
• amesteca mierea cu fresh-ul de lamaie si usturoiul zdrobit in prealabil intr-un mojar
• unge bine bucatile de carne si pune-le pe niste bete de frigarui lasate in prealabil la hidratat in apa
• pune-le intr-o tava cu hartie de copt si introdu-le in cuptorul incins la 200 ⁰C, pentru a se gratina
• serveste-le alaturi de cartofi si rosii coapte

Pofta buna!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors