Frigarui de miel

Taiem carnea cuburi, o presaram cu supco si condimente pentru friptura. Stropim cu sucul de lamaie si cu ulei carnea. Pun suplimentar chili sau boia s

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g carne de miel
  • 1/2 lamaie
  • 4 linguri ulei de masline
  • 3 fire patrunjel verde
  • 1 lingura de supco
  • condimente pentru friptura
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa
  • rosie
  • chilli sau boia
  • Pentru sos trebuie:
  • 1 castravete crud
  • 4-5 linguri iaurt
  • 2 catei de usturoi
  • marar
  • sare

Mod de preparare

Taiem carnea cuburi, o presaram cu supco si condimente pentru friptura. Stropim cu sucul de lamaie si cu ulei carnea. Pun suplimentar chili sau boia si verdeata.

Se amesteca carnea bine. Invelim vasul cu folie si il dma la rece pt 3 ore. Taiem legumele patrate iar tepusele pentru frigarui le punem in apa sa nu se arda. Punem pe tepuse rand pe rand bucati de carne si de legume. Se frig pe gratarul cuptorului.

Sosul:

Radem castravetele, il stoarcem si il amestecam cu iaurtul, usturoiul, mararul tocat si sare dupa gust.
Servim cu sos.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Musaca cu dovlecei

Doritori de musaca sunt??? Daca va plac dovleceii cu siguranta o sa va placa si aceasta musaca.

Musaca cu dovlecei
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide