Se curata ficatul, se taie in felii de grosimea degetului, iar fiecare felie in patrate de 3 cm. Se da putin piper. Se infierbanta o lingura de unt cu
Se curata ficatul, se taie in felii de grosimea degetului, iar fiecare felie in patrate de 3 cm. Se da putin piper. Se infierbanta o lingura de unt cu o lingurita de ulei si se pune ficatul numai o clipa pana incepe sa se rumeneasca pe o parte si pe alta. Se da deoparte si se pun cate 4 bucati pe o frigare mica alternand cu felii de slanina si felii de ciuperci. Se ung cu o pana cu unt si se presara pesmet. Se infierbanta gratarul si se aseaza friganelele. Se frig in 15 minute pe foc potrivit. Se sareaza cand sunt aproape gata.
Cu legume si salata
Dacă tot e sezonul lor, al murelor, vă invit să încercați un cheesecake delicios.
Desert cheesecake cu ciocolata si mureIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.