Frigarui de carne cu legume

Condimentam carnea, o framantam si formam bilute. Taiem rondele cartofii, ceapa, rosiile si ardeii si le tragem pe frigarui alternand cu bilutele de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g carne de porc macinata
  • 600 g cartofi
  • 300 g slanina afumata
  • 5 cepe mari
  • 4 ciuperci de marime medie
  • 4 rosii
  • 4 ardei verzi
  • sare
  • piper
  • chimen

Mod de preparare

Condimentam carnea, o framantam si formam bilute.

Taiem rondele cartofii, ceapa, rosiile si ardeii si le tragem pe frigarui alternand cu bilutele de carne.

Le frecam cu condimente si le impachetam in folie.

Le prajim 20 de minute.
Alte retete recomandate

Zacusca cu ciuperci

Dovlecei umpluti

Ciuperci umplute

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici

Inca o idee pentru un mic dejun reusit. Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici. Daca nu aveti...

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide