Frigarui cu ciuperci

Carnea si ardeiul se taie cubulete cam de 2 cm. Se insira alternativ pe betisoare ciupercile, ardeiul si carnea. Se condimenteaza cu sare, piper si bo

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr piept de pui
  • 400 gr ciuperci
  • 100 gr ardei
  • 50 ml ulei
  • boia dulce
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea si ardeiul se taie cubulete cam de 2 cm. Se insira alternativ pe betisoare ciupercile, ardeiul si carnea. Se condimenteaza cu sare, piper si boia, se stropesc cu ulei si se pun pe gratarul incins. Se lasa la fript pe toate partile.
Se servesc cu garnitura la alegere.

Alte retete culinare:

Curcan umplut

Muschi de porc la cuptor

Rulada de porc

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos

Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide