Frigarui cu carnati

Ceapa curatata, ardeii taiati cubulete si un carnat (in lungime) se pun pe betisoare de frigarui, alternand. In cele doua capete sa fie cate o ceapa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati carnati
  • 2 ardei verzi
  • 2 ardei rosii
  • 8 cepe
  • Sare

Mod de preparare

Ceapa curatata, ardeii taiati cubulete si un carnat (in lungime) se pun pe betisoare de frigarui, alternand. In cele doua capete sa fie cate o ceapa intrega. Carnatii se tai putin, nu foarte adanc, ceapa si ardeii se presara cu sare si se prajesc deasupra jaraticului.

Alte retete recomandate

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu branza si carnati

Un aperitiv usor ce poate fi servit atat la micul dejun cat si la cina, cald sau rece, cum preferati.

Tarta cu branza si carnati
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala